Stort intresse när Radonova öppnade dörrarna

Den 14:e maj öppnade vi upp för besök på vår nya anläggning i Uppsala. Intresset var stort och vi riktar ett stort och varmt tack till alla som var med och bidrog till en lyckad dag!

Nätverkande och kunskapsutbyte känns väldigt viktigt i arbetet med att minska de skadliga effekterna av radon. Nu fick vi göra det under trevliga former och vi är väldigt tacksamma att vi är många som vill bidra i arbetet. Vi riktar också ett särskilt tack till våra utländska besökare som rest långväga för att vara med oss.

Om du medverkade och vill följa upp och prata med oss är du alltid välkommen att höra av dig. Använd i så fall din befintliga kontakt eller hör av dig till oss på telefon 018 56 88 00 eller e-post kundservice@radonova.se.

Du är alltid välkommen till oss
Om du inte hade möjlighet att medverka på vårt öppna hus men vill besöka oss får du gärna höra av dig. Du är varmt välkommen att besöka Radonova när det passar.

Om du har en befintlig kontakt på Radonova får du gärna vända dig dit, annars är du alltid välkommen att höra av dig till oss på telefon 018 56 88 00 eller e-post kundservice@radonova.se.

Igen, stort tack till alla som bidrog till en lyckad dag!

Publicerad

maj 27, 2024

Kategori(er)
Generellt

Relaterade nyheter

juni 10, 2024

Vanda Jakabova har anslutit till Radonovas team av radonexperter

april 22, 2024

Öppet hus – träffa några av världens ledande radonexperter!

april 08, 2024

Radonmätning – nu en snabb och enkel del av överlåtelsebesiktningen

mars 25, 2024

Välkommen till världens modernaste radonlaboratorium!