Radondagen 2024: anmäl dig till årets event!

Den 13 mars är det dags för årets upplaga av Radondagen på Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm. Liksom förra året har du möjlighet att medverka på plats eller digitalt. Programmet är fullt av intressanta inslag där du kan ta del av föredrag och presentationer som ger dig det senaste inom området.

Radonova är självklart på plats och kommer att presentera ny data som tillkommit genom vårt instrument för uppföljande radonmätningar på arbetsplatser. Vi visar bland annat antalet arbetsplatser som godkänts i förhållande till antalet arbetsplatser som har fortsatta problem efter en uppföljande radonmätning.

Besökare kan också ta del av presentationer och träffa företrädare från Lungcancerföreningen, Mäklarsamfundet, Strålsäkerhetsmyndigheten, Arbetsmiljöverket och Boverket. Liksom tidigare år rymmer Radondagen även en paneldebatt med bostadspolitiker från olika partier. Varje år görs också en internationell utblick och i år är Strålsäkerhetscentralen i Finland inbjudna. De kommer att berätta hur de samverkar med Finlands motsvarighet till Arbetsmiljöverket.

Dagen videostreamas och precis som föregående år finns möjligheten att besöka utställare, både på plats och digitalt.

En unik möjlighet till kunskapsutbyte och nätverkande

– Radondagen är årets viktigaste evenemang för alla som vill hålla sig uppdaterade om det senaste inom radon och allt som på något vis berör området, från forskning och statistik till nya produkter, regler och politiska beslut. Här kan branschföreträdare, myndigheter, forskare och politiker träffas för ett intressant kunskapsutbyte som gynnar alla, säger Karl Nilsson, vd för Radonova Laboratories.

Ta chansen och anmäl dig till Radondagen här»

Programmet i sin helhet finner du här»

Kort om Radondagen:

Radondagen organiseras av Svensk Radonförening och är en öppen konferens för alla som arbetar med och är intresserade av radon. Du som deltagare har också möjlighet att ställa frågor till myndigheter och radonexperter. Årets Radondag genomförs den 13:e mars på Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm.

Publicerad

februari 12, 2024

Kategori(er)
Generellt

Relaterade nyheter

juli 01, 2024

Radonova önskar alla en riktigt skön sommar!

juni 25, 2024

Radonprojekt engagerar högstadieelever och kopplar NO till vardagen

juni 10, 2024

Vanda Jakabova har anslutit till Radonovas team av radonexperter

maj 27, 2024

Stort intresse när Radonova öppnade dörrarna