Våra Onlinetjänster

För företag och kommuner som levererar radonmätningar till villor, flerbostadshus och arbetsplatser erbjuder vi vår webbapplikation Mina Sidor. Mina Sidor är utvecklat för att vara ett effektivt hjälpmedel i både stora och små mätprojekt.

Genom Mina Sidor är det enkelt att beställa radondosor med snabb leverans. Mina Sidor ger också säker tillgång till både översiktlig och detaljerad information. Rapporter, mätuppdrag och annan data är tillgänglig dygnet runt, oavsett om inloggning sker via dator, surfplatta eller annan uppkopplad modern enhet. Webbapplikationen har en enkel navigering med effektiva sök-, filter- och exportfunktioner.

Som kund får ni en egen kundprofil på Mina Sidor. Med hjälp av den egna profilen är det enkelt att beställa, registrera, sortera, se och ladda ner resultat från radonmätningar. Era slutkunder har också möjlighet att registrera sina uppgifter online.

När ni är inloggade på Mina Sidor kan ni:

  • Beställa radondosor med mätinstruktioner som skickas till er eller direkt till era kunder
  • Använda unika uppdragsnummer för varje mätobjekt
  • Se inneliggande beställningar
  • Se aktuell status och var i processen era mätuppdrag befinner sig
  • Se och ladda ned analysresultat, enskilt eller som sammanslagna rapporter i PDF-format eller som kalkylblad
  • Söka, filtrera och titta på beställningar och mätningar

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill att vi hjälper dig komma igång med ett eget konto på Mina Sidor. Du är också välkommen att ringa oss på telefon 018-56 88 00.

Radonline