Radonovas amerikanska bolag prisas för sin service

Radonovas amerikanska bolag HomeBuyer's Preferred har nyligen tilldelats ”2023 Service Exceeding Expectations Award”. Priset delades ut vid NEI:s Global Partner Alliance Summit i Omaha, Nebraska. Utmärkelsen tilldelas en partner som konsekvent har visat ett orubbligt engagemang för att överträffa förväntningarna när det gäller service och leverans.

HomeBuyer's Preferred är den amerikanska divisionen av Radonova, Inc. som tillhandahåller radonskyddstjänster för flyttbranschen. I över 25 år har HomeBuyer's Preferred erbjudit NEI Global Relocations kunder olika tjänster för skydd mot radon.

NEI:s Global Partner Alliance Summit är en stor årlig sammankomst för NEI:s leverantörer och partner som erbjuder tjänster för omlokalisering och flytt. Årets evenemang omfattade diskussioner, presentationer och nätverksarbete med yrkesverksamma från en mängd olika företag från 19 olika länder.

– Vi är verkligen hedrade över att bli erkända av NEI Global Relocation. Deras engagemang för sina kunder och den innovativa inställningen till affärer är inspirerande. Vi är tacksamma för möjligheten att hjälpa NEI att serva sina kunder samtidigt som vi minskar deras kunders risker att utveckla lungcancer som orsakats av radon, kommenterar Zan Jones, ansvarig för försäljning och marknadsföring på Radonova Inc.

– Den senaste utmärkelsen bekräftar det hårda arbete och "above and beyond"-metoden som är en del av de processer HomeBuyer's Preferred följer när vi arbetar med familjer som flyttar sitt boende, avslutar Zan Jones.

HomeBuyer's Preferred grundades år 1993 och specialiserar sig på radonskyddslösningar för omlokaliseringsbranschen i USA och Kanada.


Läs mer här

Publicerad

november 06, 2023

Kategori(er)
Generellt

Relaterade nyheter

juli 01, 2024

Radonova önskar alla en riktigt skön sommar!

juni 25, 2024

Radonprojekt engagerar högstadieelever och kopplar NO till vardagen

juni 10, 2024

Vanda Jakabova har anslutit till Radonovas team av radonexperter

maj 27, 2024

Stort intresse när Radonova öppnade dörrarna