Populär inbyteskampanj bidrar till att modernisera landets radoninstrument

De senaste åren har utvecklingen inom radonmätning och radoninstrument gått fort. Effektiv, användarvänlig teknik med hög precision och mätkapacitet har blivit tillgänglig för fler. För att påskynda moderniseringen av den befintliga ”instrumentflottan” genomför nu Radonova en inbyteskampanj som många redan har hunnit utnyttja. Den innebär att man kan lämna in sitt gamla instrument som har svårt att uppfylla Strålsäkerhetsmyndighetens metodbeskrivningar. I utbyte erhålls en inbytesrabatt när man beställer en SPIRIT radonlogger.

SPIRIT-radonlogger lanserades för cirka två år sedan och är speciellt framtagen för uppföljande radonmätningar på arbetsplatser och i bostäder samt loggning vid pågående och efter genomförda åtgärder. Instrumentets funktioner och rapporteringsverktyg är anpassade för att enkelt ta ut rapporter som uppfyller Strålsäkerhetsmyndighetens metodbeskrivningar. SPIRIT har sedan lanseringen blivit en stor framgång och har hittills tillverkats i över 1 000 exemplar.

– Vi har redan sett många nappa på vårt erbjudande om inbyte. Förutom att man som radonkonsult säkrar upp att följa metodbeskrivningen så bidrar det till ett betydligt effektivare arbetssätt för de konsulter som använder SPIRIT. Detta tack vare rapporteringsverktyget som även gör att deras kunder får snabbare tillgång till säkra analysrapporter och bättre möjligheter att utan fördröjning genomföra rätt åtgärder i de fall radonhalterna är förhöjda. Kalibreringsprocessen är också enklare och säkrare än vid användningen av andra instrument. Lägg därtill att instrumentet uppfyller Strålsäkerhetsmyndighetens krav och metodbeskrivning, säger Karl Nilsson, vd för Radonova Laboratories.

Inbytesrabatten är 3 000 kr vid köp av SPIRIT logger och gäller vid inbyte av instrumenten RadonEye Plus 2, Radonscout, Corentium Plus och Corentium Pro.Inbyteskampanjen gäller t o m 28 februari och avser köp av SPIRIT standardpaket som kostar 11 900 kronor exklusive moms (ordinarie pris).

Om du vill göra en beställning eller har frågor om uppgraderingskampanjen är du välkommen att kontakta oss via sales@radonova.se eller på telefon: 018 - 56 88 00.

Publicerad

januari 24, 2024

Relaterade nyheter

juni 10, 2024

Vanda Jakabova har anslutit till Radonovas team av radonexperter

maj 27, 2024

Stort intresse när Radonova öppnade dörrarna

april 22, 2024

Öppet hus – träffa några av världens ledande radonexperter!

april 08, 2024

Radonmätning – nu en snabb och enkel del av överlåtelsebesiktningen