Full fart i Radonovas nya lokaler – produktions- och analysenheten går på högvarv

Radonovas tillväxt och en hög efterfrågan på tillförlitliga radonmätningar matchas nu av företagets nya lokaler i Uppsala. Sedan slutet av förra året arbetar Radonova i skräddarsydda faciliteter som rymmer produktionsenhet, kontor och ett helt nytt laboratorium på en total yta av drygt 1 600 kvadratmeter.

Den nya fastigheten är byggd för att optimera flöden och processer samtidigt som den uppfyller högt ställda krav på säkerhet och en bra arbetsmiljö.

– Våra nya lokaler har snabbt fått visa vad de går för. Det har varit ett högt tryck på alla enheter sedan vi flyttade in, från produktion och analys till instrumentverkstad och support. Med de nya lokalerna har vi kunnat förbättra och effektivisera logistiken och arbetsprocessen vilket gör att vi kan möta den växande globala efterförfrågan på radonmätningar. Det är också avgörande att vi kan fortsätta erbjuda våra kunder korta leverans- och analystider, kommenterar Karl Nilsson, vd för Radonova Laboratories.

Utöver det nya huvudkontoret i Uppsala har Radonova även lokala kontor i USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Norge.


Invigning i maj – save the date!

Den 13-14 maj inviger vi de nya lokalerna med fest och andra aktiviteter. På eftermiddagen den 13:e maj inleder vi och välkomnar internationella besökare på middag och trevligheter. Den 14:e maj fortsätter vi med vårt huvudevent där det bjuds på mat och dryck. Kunder, leverantörer och samarbetspartners är välkomna!


Anmälan kan göras här»

Publicerad

februari 20, 2024

Kategori(er)
Generellt

Relaterade nyheter

april 08, 2024

Radonmätning – nu en snabb och enkel del av överlåtelsebesiktningen

mars 25, 2024

Välkommen till världens modernaste radonlaboratorium!

mars 11, 2024

Radonova inleder samarbete med distributör i Georgien

mars 06, 2024

Välkommen på öppet hus den 14:e maj!