Skip to main content
0

Mätinstrument: veteran drivs av att hjälpa kunderna

Av februari 25, 2020september 21st, 2020Mätteknik

Fredrik Lindén har mångårig erfarenhet av arbetet med mätinstrument för radon. När hans tidigare arbetsgivare Gammadatas avdelning för radoninstrument i början av 2019 förvärvades av Radonova blev Fredrik del av en instrumentverkstad som går för högtryck.

– Jag trivs väldigt bra med en varierad arbetsdag. Mina arbetsuppgifter sträcker sig från inköp och lagerhantering till service, test och produktion. Våra mätinstrument och de tjänster vi erbjuder har stor inverkan på våra kunders verksamhet och vardag.

Service- och supportarbetet innebär särskilt täta kundkontakter. Det är stimulerande och ger arbetet en särskild mening när man kan hjälpa kunden så snabbt och bra som möjligt. Testfasen är också rolig på så vis att den avrundar ett omfattande arbete i verkstaden. Det ger oss ett viktigt kvitto på att instrumentet är redo för användning på fältet.

Frihet och ansvar främjar engagemanget

– Det finns gott om utrymme för individen på Radonova. Det känns som jag är på en arbetsplats där den enskilda medarbetarens och företagets mål går i takt. Vi vill erbjuda riktigt bra instrument och radonmätningar som hjälper både vara partner och enskilda konsumenter. Med frihet och ansvar växer också engagemanget. Det känns viktigt när man som vi arbetar mycket med relativt komplexa flöden och processer. Det måste bli rätt i alla led.

Förvärv gav Radonova ett komplett instrumentprogram

Genom att i början av år 2019 förvärva radonmätinstrumentdelen inom Gammadata Instrument fick Radonova ett komplett program med instrument och produkter för att för att mäta radon. Förvärvet innebar att Radonova förstärkt sin position som världsledande inom radonmätning i hem och på arbetsplatser.

Fredrik Lindén, mätinstrument

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.