Skip to main content
0

Studiebesök från Finland delar viktig kunskap och erfarenheter

Av februari 1, 2022februari 24th, 2022Radonmätning

I december besökte våra finska kollegor på företaget Suomen Radonhallinta Radonovas huvudkontor i Uppsala. Suomen Radonhallinta är den ledande radonmätnings-leverantören i Finland och Radonovas partner.

Vid besöket kunde Radonova ge en inblick i hur verksamheten bedrivs i Sverige, från produktionslinje till analysarbete. Vi kunde också gå igenom våra processer och arbetet med Radonline och Mina Sidor. Under mötet informerade Radonova även Suomen Radonhallinta om de nya produkter som kommer att lanseras under våren 2022. Omvänt fick Radonova möjlighet att ta del av Suomen Radonhallintas erfarenheter och den aktuella situationen i Finland. Suomen Radonhallinta genomför inte bara radonmätningar, företaget utför också en hel del arbete när det gäller radonreducerande tjänster.

Finland ligger före

– När det gäller arbetsplatsmätningar ligger Finland före Sverige och övriga Europa. Här var det särskilt intressant att ta del av kollegornas arbete och erfarenheter. Det gör också att vi får en ökad förståelse och kan bidra till att utveckla deras verksamhet ytterligare, kommenterar Karl Nilsson, VD för Radonova Laboratories.

Öppenhet och transparens – Radonovas motto

– På Radonova är vi alltid glada över att välkomna kunder och partner till vårt huvudkontor. Erfarenheter, kunskap och inspiration som kan delas av fler driver utvecklingen framåt och är en viktig del av vår verksamhet. Inom ett område som radon är det särskilt viktigt att främja samarbete. De hälsofarliga konsekvenserna av exponering för radon är ett utpräglat globalt problem och ingenting som kan lösas av enskilda aktörer, säger Karl Nilsson.

Om du som partner eller kund önskar göra ett studiebesök hos Radonova får du gärna höra av dig till johan.olsson@radonova.se.

Radonova, besök från Finland

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.