Skip to main content
0

Information med anledning av coronakrisen och covid-19

Av april 3, 2020september 21st, 2020Nyheter

Radonova har vidtagit ett antal åtgärder för att säkra kritiska processer under den nu pågående pandemin och spridningen av covid-19. Vi är liksom andra företag och verksamheter påverkade av den mycket allvarliga situationen men genomför tillsvidare analyser och leveranser utan störningar. Vår kundsupport är öppen som vanligt och tillgänglig för dig som har frågor om radon och radonmätning.

För att minimera smittspridning arbetar de medarbetare som kan tillsvidare hemifrån. De som bemannar vårt laboratorium och säkrar andra funktioner som ej kan hanteras hemifrån har stort fokus på att minska risken för exponering eller spridning av covid-19.

Coronavirusets framfart påminner oss också om varför vi finns och arbetar med det vi gör. Liksom radon är covid-19 en allvarlig hälsorisk som kan skada våra lungor. Det gör oss mer motiverade än någonsin att fortsätta vår verksamhet och bidra till att främja människors hälsa.

För aktuell information om coronaviruset och covid-19 hänvisar vi till www.folkhalsomyndigheten.se och www.krisinformation.se.

Karl Nilsson, vd Radonova Laboratories

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.